My Craze Lifey
AboutLinksStuffStories

________________________________________________________________________________________
Monday, May 16, 2011 | 8:08 AM | 0 chingu
salam 1M'sia..

c : hari ni hari ape muridmurid?
m : hari guru cikgu !
c : pandai muridmurid..
m : selamat hari guru,cikgu ! ^^


  aq bukanlah cikgu,pensyarah pown bukan..so,bukan aq yang celebrate hari niy..tapi untuk celebrate orang yang bergelar cikgu,teacher,sir,mam and so on sebagai tanda menghargai mereka..aq xpenah miss setiap kali 16o5,bukan sebab ape..tapi sebab xpayah belajar satu hari tanpa ponteng klaz..hahaha

  waaa,xsangka..aq da besau rupanya dan aq bukan lagi budak skola(la,bwu taw?=.=)..teringat tyme kecik2 dulu..masa kat kindergarden,rambut tocang dua..kua3,aq selalu kena marah dengan cikgu sebab aq xsuka ikat rambut..tapi aq xsempat habiskan skola sebab kena pindah..cdey,wuwuwuwu..T_T

  then primary school yang paling aq suka..bunch of thanks to cikgu zahari,cikgu math yang paling sporting lagi supportive ! disebabkan beliau,aq jadik suka math ^^ ..yang tak pernah aq lupa,sir zulkifli yang garang tapi sweet teach me BI..from that aq selalu dapat A and BI is my feveret subject !hehe..and all of my primary teachers..thank you so much coz teaching me starting ABC and 123..

  tak dilupakan jugak cikgu secondary school aq..sama ada cikgu2 kat skola lama aq,mahupun cikgu2 skola baru aq..aq rasa xperlulah aq mention satusatu kan?kalau tertinggal kan naya,hik3..happy teacher's day ! subject feveret aq,of course la BI..xkan history kowt,hehe..aq suka sumer cikgu tapi yang paling best teacher rozita ! aq engat lagi,beliau minat sangat michael jackson..so,ade 1 hari too kitaorang xbelajar BI tapi belajar nyanyi..singing 'u are not alone' with her *credit to MJ..^^*..best sangat !

lastly,
below are my INSPIRATION to learn korean and musics !

thanks to my korean teacher ! xD
hero jaejoong

and 
my music teacher ! ^^
kim hyung joong/jihu

just for fun yaw ! =P

p/s ~ rindu nak skola balik ! =(

Labels: , , ,

PAST FUTURE


_______________________________________
★ Craze Owner ツ★


bonjour ! welcome to my blog.. do comment and keep in touch..
thanks for your visit :)
_______________________________________
★ MR.Prince ★


my baby, my headache, my love, my smile, my frown, my wrong, my right, my pain, my happiness
He's my EVERYTHING :)
_______________________________________
★ Craze Words ★

_______________________________________
★ My Fantasy ★

lappy
lovely guitar
blackberry
sony camera
further study
mr.prince
ipod touch
travel 2 korea
_______________________________________
★ Hot Stories ★

get this widget
Instagram
_______________________________________
★ Music unlimited ★