My Craze Lifey
AboutLinksStuffStories

________________________________________________________________________________________
Tuesday, June 28, 2011 | 8:47 AM | 0 chingu
  annyeong haseyo peeps !

  okay.anyway,aq da keje kat kedai top up.GILA senang je nampak keje 2,tapi GILA susah nak buat keje 2..aq pown xpaham ape yang aq cakap..oke,lupakan je.

  rutin harian aq,sapu barangbarang yang da berhabuk.then sapu lantai,lap cermin..aha,senang je kan?ce wat tengok,haha..pagi2 lagi da penat..then,aq 'TERPAKSA' belajar cara nak top up..3 cara,3 fon,3 line,maxis celcom and digi..cara fotostat,cara nak register no baru,cara nak mengira(bukan macam budakbudak darjah 1 oke !haha :P ).harga barangbarang sumer kena hafal..barang yang dibeli WAJIB dicatat dalam buku(macam belajar akaun la pulak ! =.=)

  nasib la ade akak yang sporting gila ajar aq..thanks akak ! oke,hari 1st keje da kene marah.. aq wat silap kecik je pown..nasib tak terkeluar mutiara2 yang berharga! memalukan jew. T_T

  siryesly,kadang2 aq pening nak menghadap keje yang berlambak tiap2 hari..kadang2 aq jadik SEWEL bila kena marah dengan bosh..kadang2 aq kena buat FAKE smile depan pelanggan yang CEREWET gila bagai..kadang2 aq HAPPY sebab ade yang datang borak2 dengan aq..tapi berapa banyak kadang2 pown,aq tetap kena keje c2 ! =.="
  
p/s : 2gu nak dapat gaji ntuk beli GITAR ! baby,wait 4 me yaw. :P




Labels: , ,

PAST FUTURE


_______________________________________
★ Craze Owner ツ★


bonjour ! welcome to my blog.. do comment and keep in touch..
thanks for your visit :)
_______________________________________
★ MR.Prince ★


my baby, my headache, my love, my smile, my frown, my wrong, my right, my pain, my happiness
He's my EVERYTHING :)
_______________________________________
★ Craze Words ★

_______________________________________
★ My Fantasy ★

lappy
lovely guitar
blackberry
sony camera
further study
mr.prince
ipod touch
travel 2 korea
_______________________________________
★ Hot Stories ★

get this widget
Instagram
_______________________________________
★ Music unlimited ★