My Craze Lifey
AboutLinksStuffStories

________________________________________________________________________________________
Monday, May 9, 2011 | 9:38 PM | 2 chingu
  salam 1M'sia..

  ramai yang tanya aq.."cane rezult upu?","ko dapat u katner wei?"..dan soalansoalan yang sama waktu dengannya..seyesly,memang aq SEBAK glew kowt nak jawab..taktau kenapa aq rase cam nak nanges ='( ..


  tapi,lepas jumpe kaunselor skola aq ary too aq da oke..walaupun not 10o%..tapi at least aq xrase cdey bagai niy sumer..act,bukan aq sorang jew xdapat..even kawankawan aq yang dapat 6A ke bawah pown xdapat u..tengs sangatsangat kat cikgu2 kaunselor dan kawankawan aq sebab da banyak bagi support dan nasihat kat KAMI..skunk da boley senyum balik.. =)

aq adew 5 pilihan :
1st : masuk f6
2nd : masuk kptm
3rd : tunggu rayuan u
4th : upsi????!
5th : tunggu poly

    f6 memang x la beb ! my omma xbagi,even kaunselor pown xgalakkan masuk f6..aq memang xnak r,kasi free pown xmungkin oke..lagi pown ary niy da daftar n aq xpegi,haha..then dengar ctew pulak from kawankawan aq,si mr.S(xdew kaitan !) pown masuk f6..walawei,adew hikmah la kenapa my omma xbagi..kamnisamnida omma,,saranghae !xoxo..

  honestly aq cakap aq xdapat pown tawaran u,haha..*oke,xlucu =.=*..aq cuma dapat tawaran kolej polytech mara(kptm) cheras,course business computer..aha,something like that laa..act,kptm cheras too tempat my unnie(sist) study skunk,course pown sama..da dapat tawaran,memang dy excited n suruh aq masuk kptm too..tapi aq cakap,tengok la dulu.. =)

  rayuan too pulak belum tentu dapat kan?kalau dapat,alhamdulillah..

  upsi??OMG ! my older unnie offer n forced me to register in upsi..she asked me wether i want it or not..oke,there's so many question in my mind..eh,boley kew camtoo?i mean,aq xpegi pown interview even tawaran pown xdapat..macam xadil gitu walaupun aq pown akan di'interview' jugak..aq macam,errr,taknak! owg len susahpayah nak masuk upsi tapi aq taknak..wth am i thinking?of course la because i don't DESERVE the place..aq xlayak ! but,it was a good oppurtinity..so why not grab the chance?tapi,entahla labu~~~

  cikgu aq cakap kalau xdapat tawaran u niy,tawaran poly sure dapat..aq pown macam errr,poly cikgu?wei, poly skunk da naek taraf taw..diploma jugak,lebih kurang jew dengan u niy sumer..then tahun depan da diiktiraf u..aq pown pikir,em oke la kan kalau dapat..daripada xdew langsung?haha

  tyme aq kat bilik kaunselor,adew la 2-3 owg nim..dorang dapat u,tapi dapat course yang dorang xnak..so dorang xnak pegi dan nak masuk f6..aq pown t'fikir la jugak..pesal la korang nak tolak?even kitaorg yang xdapat niy buat rayuan sumer,korang yang dapat nak lepas jew..memang kena HENTAM dengan kaunselor r korang !amik ko..haha

  
  oke,cukup!
xbek ketawakan owg.. =)

*emo*

  seyesly aq cakap,aq xpenah berniat nak saketkan aty owg..apatah lagi nak mengata macam2,esp dekat kawankawan aq yang memang aq sayang..sampai omma aq pown cakap aq terlalu jaga aty kawankawan.. kadang2 mungkin kita bertindak di luar batasan.. tapi sejak kebelakangan niy,bestfriends kawan2 aq selalu saketkan aty aq,si A dan si B..aq layan dorang baek sangat2 mase sama2 dok hostel tapi dorang?betul la my omma cakap "buat baek berpada-pada,buat jahat jangan sekali.."aq da hampir nak MAAFKAN dorang dan nak berbaek jadik kawan biasa..tapi dorang buat jugak ! so,no sorry for u at all..i'm sorry for hating u..mungkin lepas niy,aq perlu berhati-hati memilih kawan..bukan kawan yang tikam belakang macam dorang..

*emo ends*

 pasal nak menyepi too pew kes?haha..sewel la minah wei !tapi xpew,at least aq dapat tengok ctew hikayat merong mahawangsa..memang tengok dengan xdew feeling siot!aq tengok jew ctew too,macam belajar sejarah balik..haha..boley la kowt kasi 4 star,hik3..tapi seyes cakap,merong ngan prince marcus ensem,macho glew!hehe..nanti nak tengok fast n furious 5 pulak..jomjom.. =D


ctew pasal history.. =)

prince marcus : prince of rome..
encem ! =D
  
lastly,best sangat dapat lepak dengan korang walaupun xdirancang..tengs all !


p/s ~ segala yang berlaku pasti adew hikmahnya kan? =)
  
  

Labels: , , ,

PAST FUTURE


_______________________________________
★ Craze Owner ツ★


bonjour ! welcome to my blog.. do comment and keep in touch..
thanks for your visit :)
_______________________________________
★ MR.Prince ★


my baby, my headache, my love, my smile, my frown, my wrong, my right, my pain, my happiness
He's my EVERYTHING :)
_______________________________________
★ Craze Words ★

_______________________________________
★ My Fantasy ★

lappy
lovely guitar
blackberry
sony camera
further study
mr.prince
ipod touch
travel 2 korea
_______________________________________
★ Hot Stories ★

get this widget
Instagram
_______________________________________
★ Music unlimited ★