My Craze Lifey
AboutLinksStuffStories

________________________________________________________________________________________
Friday, May 6, 2011 | 6:00 AM | 6 chingu
enjoy the show 1st.. =)



  lumrah hidup memang banyak dugaan..aq juga tidak dapat lari daripada menerima dugaanNya..mak aq selalu cakap," semakin banyak dugaan yang kita terima,itu menunjukkan ALLAH semakin sayangkan kita"..tapi kenapa aq xdapat terima sumer kenyataan yang perlu aq tempuh?


  kawankawan aq sumer banyak pilihan nak further study..adew yang dapat interview ituini, dapat maktab, dapat matrix, dapat kolej, dapat u, dapat form6 n blablabla..adew jugak yang dapat sumer too skali..tapi aq??


  aq xdew pilihan yang banyak macam korang sumer..aq cuma adew 1 pilihan walaupun aq dah pown isi sumer borangborang untuk further study..memang banyak xengat la..mungkin sebab result SPM aq yang xseberapa macam korangkorang..tapi sayang,pilihan too bukanlah yang aq harapkan selama niy.. ='(


  kadangkadang aq terfikir jugak,"bodo sangat kew aq niy?"..mungkin aq xb'usaha lebih macam korangkorang.. mungkin aq banyak buat silap dengan orangorang sekeliling aq,terutama parents aq.. mungkin jugak aq buat silap dengan ALLAH..


  aq terpaksa MENYEPI buat masa niy dari dunia fantasi aq, dunia facebo0k, dunia twitter dan sumer dunia la, dunia blog xkowt..mungkin my fon jep teman aq selepas niy,n bukan agy my lappy.. =)


  aq bukan xnak terima kenyataan..tapi aq perlukan mase ntuk terima kenyataan..i need a lot of time to think about my FUTURE..so,i need time to be ALONE.. =)


  aq pown nak hepy
macam dorang kat bawah niy..
boley x?
i ask again..
can i?? ='(


  selama menyepi niy,i want to learn something new..something yang aq memang nak buat since high school agy..tapi my omma xbagi,so i want to learn it now ! can i omma??pleezzz..aq nak belajar men gitar n piano(or something like that)..tapi aq xdew gitar,so i want to keep my money to buy it..or..omma,can u buy it as a gift 4 my besday??u can??kamnisamnida ! *in my dream la..wuwuwuwu..T_T *



  bye korangkorang,aq sayang korang sangatsangat..aq tumpang hepy untuk kawankawan aq yang dapat further study..aq sentiasa doakan yang terbaekkkkk untuk korang taw..go0d luck oke ! annyeong~ :D

saranghae oppa !! annyeong~~
PAST FUTURE


_______________________________________
★ Craze Owner ツ★


bonjour ! welcome to my blog.. do comment and keep in touch..
thanks for your visit :)
_______________________________________
★ MR.Prince ★


my baby, my headache, my love, my smile, my frown, my wrong, my right, my pain, my happiness
He's my EVERYTHING :)
_______________________________________
★ Craze Words ★

_______________________________________
★ My Fantasy ★

lappy
lovely guitar
blackberry
sony camera
further study
mr.prince
ipod touch
travel 2 korea
_______________________________________
★ Hot Stories ★

get this widget
Instagram
_______________________________________
★ Music unlimited ★